Halloween och sånt
Bara jag som känner mig överdrivet vuxen när jag betalar räkningr? Ansvarsfullt och sånt typ? Fast så är jag ju vuxen också egentligen... Hela 21 år nu. Har lite ångest över det. Men jag vill inte vara yngre heller (liten, ledsen med noll påverkan) och absolut inte äldre. Eller det vill jag, jag vill ha barn och familj men samtidigt inte alls. När jag skriver det här så har jag precis druckit upp resten av vodkan och jag önskar att jag hade mer. Fan jag som hatar sånt... Räkningarna är i alla fall betalda och jag känner mig fattig som vanligt. Fast jag hade kunnat ha flera miljoner på kontot och ändå känt mig fattig. Varför!? Blir så arg på mig själv. Oftast tänker jag att jag inte förtjänar att göra av med pengar. Ibland inte ens på mat. Fast jag måste ju. 
Inatt sov jag elva timmar inlindad i mitt täcke och med leggins, raggsockar och tjocktröja. Frös ändå och fryser fortfarande. Drömde massor av hemskt gjorde jag med, att någon var elak mot pappa och jag blev så arg att jag slog folk med en spade. Jag saknar honom. 
Knappt lämnat sängen idag och i ärlighetens namn så skiter jag fullständigt i det. Ska sova ännu mera snart tror jag. Skola imorgon, måste ta tag i den ordentligt nu. Känner mig inte så inspirerad men... Blir nog bättre sen när de här hemska juridikkurserna är avklarade. 
 
Ja ja Annie sluta gnäll nu. Hade en rolig helg med Linn och Joakim, vi klädde ut oss, var fulla och var på ett halloweeninspererat Harrys. Det var kul! Joakim var ett läskigt skelett och jag och Linn var småsexiga zombies. Det var fejkblod överallt när vi var klara. Stackars Joakim och hans lägenhet. Jag och Linn var loss på krogen som vanligt, hoppas inte joakim blev avskräckt. Han såg lite chockad ut! Hade även ett litet litet kalas för mormor i lördags. Det var mysigt och mormor är söt. Påvägen hem körde vi vilse och hamnade nästan här i trollis. Eller det var Bonnie som lyckades med det. De flesta i vår släkt är dock bra på att göra sånt.
 
Hade lite ångest kring vart vi ska vara på jul men tror det löste sig tillslut (Dvs Jag och Bonnie löste det). Så nu måste jag börja leta julklappar och så. Svårt... Men jag gillar att ge bort saker så länge jag är nöjd över det jag ger bort. Nej ska mysa ner mig nu. 
 

Jag och Joakim var väldigt gulliga i lördags :)
Garvade bokstavligen ihjäl oss. Vi hade i alla fall vart vackra lik.