I LOVE STUFF
Jag har alltid haft oregelbundna sömnrutiner. Antingen är jag i en period där jag vaknar kl sex varje morgon oavsett när jag somnade, eller så sover jag i en evighet på morgonen. Just nu är jag i en period där det känns som att någon slagit mig i skallen på morgonen. Kan alltså snooza i två timmar och när jag väl går upp så är det som att jag går i en dimma. Tror det är värmen som gör det, jag har aldrig varit bra på att hantera värme (tagga Kreta i juli haha). Sen är det ljust långt in på kvällarna och min hjärna fattar inte att jag borde gå och lägga mig, så somnar sent också. 

Men om annat nu, midsommar var relativt lugnt och trevligt. Jag jobbade och var chaffis. I söndags bestämde jag och Jonas oss för att åka till Ullared. Jag är egentligen väldigt skeptisk till hela konceptet med att människor vallfärdar till ett köpcenter för att köpa billig skit, MEN Jonas har aldrig varit där och jag gillar att köpa saker så vi åkte dit. Det var mycket folk där och jag fick en hel del "slå sönder och mörda" känslor men gick bra. Vi var där i kanske tre timmar och hittade en hel del bra saker, t.ex. LP-skivor, en laddningsstation till playstationkontrollerna, en silvrig brandsläkare, en kylbox, ett Nintendo switch spel och rattar till Mario Kart, träningskläder och sen en massa annat som jag inte kommer på just nu. 

Sen i måndags fick jag mitt paket från Dolls Kill, har väntat på det. Anledningen till att jag beställde därifrån va för att jag verkligen ville ha en väska de hade. Hade beställt den från ASOS innan men ASOS är amatörer och tappade bort min försändelse. Först fick jag reda på att deras lager brunnit och att de inte visste om jag skulle få det jag beställt, hörde sedan inget mer och mejlade dem, fick då till svar att jag skulle få mina saker snart och att det var skickat. Men jag fick aldrig några saker och mejlade igen fram och tillbaka flera gånger. Fick tillslut (en månad efter att jag betällde sakerna) till svar att de inte visste vart mina saker var. Så beställ inte från ASOS...  Men hittade väskan och en hel del andra coola saker på Dolls Kill. Det tog en vecka att få paketet och de levererade till dörren. Väldigt smidigt. Det jag beställde var väskan, en rund väska med texten "NOT YOUR BABE" broderad på. Fantastisk är den. Köpte även en sminkväska formad som en kista som också är fantasktiskt fin. Sen hittade jag världens bästa t-shirt med Beavis and Butthead på, har velat ha en tröja med dem på länge men inte hittat en värdig. Men denna var i vintagestil och sjukt fin. Har även velat ha en svart enkel keps med något litet märke länge, och hittade en med Misfits skallen på. Gillar Misfits, döskallar och svart, så är nöjd. Utöver detta köpte jag två smågrejer, ett "Best friend pizza heart", gav andra halvan till Carro för hon är min bästa vän och vi gillar mat, och ett märke som jag ska sätta på min jeansjacka. 

Sammanfattningsvis har jag gjort av med mycket pengar och jag har absolut ingen ångest över det. Jag älskar saker och jag förtjänar saker.