Färg, tekannor, stereobänkar och persikor.

Typ hej hur trött. Måste verkligen sova men är liksom för trött för att göra iordning bäddsoffan. Funderar på att lägga mig på golvet i en deprimerande liten slapp hög. Med en filt över huvudet så att när morgonpersonalen kommer så ska jag bara fortsätta ligga där och låtsas att jag inte finns. Och sen efter det så ska jag äta persikor.

Men nej istället för att göra det eller något annat nyttigt så har jag funderat ut en lista på saker jag verkligen känner att jag behöver just nu. Typ i min själ.

- Hårfärg. För hur jag än färgar det så vill rötterna alltid skifta i rött. Det hade varit vackert om det inte hade varit för att resten av håret inte gör det.

- Ett nytt sminkbord/ färg till mitt gamla bord. För det ser så deprimerande ut när det bara är skivan som är vit och inte benen. Dock är det ett gamalt bord som en släkting gjort så vill inte slänga det. Så typ måla lite?

- Penslar. För det är svårt att måla bord med fingerfärg.

- Golvmopp. Noll komma noll vuxenpoäng får jag för att jag inte redan äger en.

- Ett större matbord. För man får knappt plats att äta två stycken vid mitt. Fast det är jättefint så det gör inget.

- Ett extra rum. Så att jag kan få plats med mitt nya matbord.

- Tekanna + matchande koppar och fat. För det är gulligt och så hade jag kunnat säga till folk "Hej vill ni dricka te ur mina fina matchande koppar med fat och hälla upp det ur min fina matchande tekanna?" Istället för "Vill du ha te???!" och tafatt slänga fram några tepåsar och en sleten mugg. (Fast jag har jättefina tekoppar som är röda med vita prickar på, fast ingen kanna...).

- En stereobänk. Mest för att kunna säga att jag äger en stereobänk. Och så kan man ha fräcka posters ovanför och bara vara sådär fräck, vild och galen som man kan vara med en stereobänk i hemmet. (Haha varför använder ingen ordet "fräck" längre? Typ världens bästa ord ju!).

- En stereo. Typ till bänken då... Fast jag har en liten kvar i mitt flickrum (haha så jäkla flickigt är det) och mina högtalare i lägenheten. Men antar att de inte gills? Jag är inte direkt specialist på stereobänkar och dess tillbehör.

-Persikor. För de är slut. Och jag skulle ju äta dem imorgon efter att jag låtsats att jag inte finns.