Liseberg
Igår var en jätterolig dag! Jag, Jocke, Veronica och Sara var på Liseberg i ca 10 timmar och det var sjukt kul. Vi åkte massor av attraktioner, åt mycket godis, vann mjukisdjur, skrek inne på Gasten och köade i evigheter. Själva köandet var såklart inte så roligt men man får räkna med sånt när man åker till Liseberg en solig dag i juli när hela Sverige nyss fått lön. Men vi hade jättekul och jag kände att jag fick gjort allt jag ville göra. Nu blir det massor av bilder!


När jag kom hem från jobbet i söndags tittade en regnbåge fram. Det var fint.


Veronica är prinsessan på ärten. 


Vi gjorde egen pizza och drack pappa-cola.


Efter vi tagit tåget till Göteborg och ätit franska varma mackor till frukost så tog vi oss till Liseberg. Det första vi gjorde var att åka jukebox. Jag älskar jukebox! Får alltid hysteriska skrattanfall när jag åker den.


Veronica och Sara har en fin grön bil. 


Uppe i lisebergshjulet hade de AC, det var skönt. 


Läskigt men fint.


Vi åt massor av glass på Ben & Jerry.


Lite trötta efter några timmar. Mina fötter gjorde så jäkla ont. Det var dumt att ha slitna converse på sig...


Jag skulle ta kort på en läskig tjej som smög runt utanför Gasten men jag var för seg så fick bara med ryggen. Men visst ser det ut som att det svävar ett spöke uppe till vänster!? Eller så är det bara någons hår eller en fågel... Men jag vill att det ska vara ett spöke!


Ännu tröttare innan vi skulle åka hem. 


Jocke vann en mjuk liten apa till mig. Han är jättesöt och heter Frank Arnold. 

Hahahaha! Var tvungen att köpa detta kortet. Sara är den enda som posar för kameran, Veronica ser ut att ha dödsångest, jag är asglad och Jocke ser ut att ha mitt hår i munnen. Så jäkla fint, ska sätta den på kylskåpet.