September 2013

Såhär såg jag ut i september förra året, jag hade långt svart hår och tyckte att det var kul att ta kort utan tröja. Nu ett år senare har jag kort rött (typ) hår och tycker fortfarande att det är kul att ta kort utan tröja. Andra saker som hände i september, enligt bloggen, var att jag var kalasfull med Bonnie, hängde med min släkt i tanum och hade jättefula ögonbryn. Bra att jag dokumenterar viktiga delar av mitt liv. 
Idag har jag tvättat och bakat kladdkaka (inte samtidigt), sen åt jag kladdkakan och kollade på Face Off avsnitt som jag missat.

Just nu kollar jag på Virgin Terrotiry på MTV och blir förbannad. Det var en ung tjej med i något avsnitt som skulle gifta sig med en kille och hon var så nervös över att han skulle vilja ha sex hela tiden. Hon undrade även om det fanns något sätt att få det överstökat så fort som möjligt om hon var trött.... HALLÅ! Vad är det för konstig värld vi lever i? För det första så behöver du inte ligga med någon hela tiden bara för att ni är gifta. När du har ett förhållande men någon så äger ni inte varandra på något sätt utan du har gjort ett val att dela vissa delar av ditt liv med en annan person. Du äger fortfarande din kropp och ingen bestämmer över den förutom du själv. För det andra om du är trött så gå och lägg dig, det spelar ingen roll vad det är för dag eller hur mycket din partner vill ligga. DU vill inte, du vill sova och det är precis vad du ska göra. Om din partner inte kan förstå detta och försöker tjata sig till sex så föreslår jag att du tar dina grejer och lämnar den personen så fort som möjligt. Att på något vis försöka tjata sig till sex av en person som inte vill är i min värld våldtäkt, och om det är något som gör mig förbannad så är det våldtäkt och den våldtäktskultur som finns i dagens samhälle. 

Så nu har jag fått skriva av mig lite... Imorgon ska jag till Velanda igen, ser fram emot det. De har en gris som heter Per där. Det är faktiskt helt fantastiskt.