Hår, blåmärke, och vintertid
Har haft en riktigt rolig helg! Jobbade fredag, men innan jobbet var jag och fixade håret. Klippte av en bra bit, kändes jävligt skönt. Tycker långt hår ser ganska tråkigt ut på mig så föredrar lite kortare. Vi ljusade även upp lite och färgade mer åt det orangea hållet. Blev snyggt och efteråt gosade jag med min frisörs hundvalp, så mysigt. På kvällen jobbade jag och vi hade halloweendisco med ungdomarna, jättekul!  Lördagen slutade jag 16.30, drog hem och försökte sminka mig snabbt som fan innan vi drog på fest. Och det var en väldigt lyckad fest, alla var på bra humör, dansade och lekte lekar! Kul att träffa folk som jag inte sett på ett tag med. Enda negativt var att jag drog röven i ett handtag (?) och fick världens blåmärke (som jag faschinerat visade upp till flera genom att flasha min röv). Har en tendens att få båmärken av minsta lilla men detta var något av det värsta jag sett. Kommer garanterat att sitta där några veckor.

Vi drog till stan vid halv tre för skulle bestämt köpa pizza. Jag tror vi väntade på den pizzan i en timme! Hann se klockan ställa om sig till vintertid vilket var smått förvirrande i mitt stadium. Vi gick och la oss vid fyra och vaknade igen tio och insåg att det var vinter ute och att vi har sommardäck. Så fick åka till vargön och byta däck på båda bilarna. Inte roligaste aktiviteten på bakfyllan men det var samtidigt ganska skönt att vara ute. När det var ordnat köpte vi med pizza (igen) hem och tittade på The Haunting of Hill House, så bra serie! Så mycket twists och frågetecken och väldigt obehaglig. 

Skulle börja jobba kl sju på måndagen, var redo att åka kvart i. Jonas tittar förvånat på mig och frågar om jag börjar jobba kl sex. Jag fattar inte vad han menar och säger att jag börjar kl sju och behöver åka nu. Jonas svarar då skrattandes att kl är kvart i sex... Jag insåg då att när jag gick och la mig kvällen innan hade jag inte ställt om min klocka. Det vill säga klockan jag alltid ställer mitt alarm på! Mobilen och alla andra klockor var omställda men inte den. Hade Jonas inte sagt till mig hade jag varit på jobbet kl sex och nattpersonalen hade väl undrat vad fan jag gjorde där. Det positiva med detta var att jag fick en lugn stund och kunde dricka te och vakna till. Borde gå upp en timma tidigare varje morgon.