Myshelg
Så var man själv igen. Både skönt och tråkigt, men lika bra då jag har en del saker att göra i veckan då jag har vfu-möte och hemtenta. Så imorgon blir det att hitta nya krafter! 

Joakim åkte i alla fall hem igår, sötaste gjorde frukost och grejer till mig i morse. Vi har bara haft en slapp helg. Lagat mat och legat i sängen. Vi såg hela första säsongen av Face Off, det är väldigt beroendeframkallande haha. Tycker det är coolt hur mycket man egentligen kan skapa och ändra utifrån en människa. Om jag inte varit helt konstnärligt missanpassad så hade det varit något jag hade velat göra! Men jag kan ju inte ens rita streckgubbar...
Vi hade redan sett andra säsongen så nu får vi försöka se tredje som sänds i USA nu tror jag?

Igår kväll var vi på bio här i stan, det var mysig :) vi gick genom torget där det tillfälligt finns massa karuseller som lyser fint i mörkret. Filmen vi såg var Looper och den var helt okej! Faktiskt en av de bättre jag sett nu på länge. Joseph Gordon-levitt och Bruce Willies har huvudrollen, och de spelar samma person då den handlar om såkallade "Lopers" som är tidsresande hitmans. Men när huvudpersonen Joe (Joseph) får tilldelat sig ett nytt mål som han ska döda märker han att det är hans framtida jag (Bruce).

Jag tyckte det var fräckt hur de ändrat Josephs utseende så att han ska se ut som Bruce, det är häftigt hur mycket de kan ändra med teknikens hjälp. Och Joseph är faktiskt jävligt mycket snyggare som Brucan ;)

 

 
Tvilvlar dock på att Bruce såg ut så när han var ung :)