Bilen, Liseberg, och våfflor

Helgen var toppen! Under fredagen var vi på utvecklingsdag i Uddevalla med jobbet. Gjorde olika övningar och åt väldigt mycket mat och godis. Blev avsläppt på jobbet efteråt för skulle cykla hem. När jag närmar mig parkeringen utanför oss ser jag en man och tänker "Vad lik han är pappa" (min pappa bor ca 70 min bort) men när jag kommer fram inser jag att det är min pappa (och hans sambo). De hade kört hem min bil till mig då pappa haft den hemma och fixat med den. Så han stod där och försökte få tag på mig, han är så snäll som fixat bilen! Han sa dock att den lever sin sista tid nu, får börja göra mig redo för att ta avsked av den. Har haft den sen jag var 18, man blir ju sentimental. Vi fikade och pratade lite innan de drog hem. Resten av kvällen bestod av pizza och serier. 

Dagen efter drog vi med våra kära vänner till Halloween på Liseberg! Älskar det! De gör det så fint och kusligt i parken. I år hade de verkligen slagit på stort med ett nytt skräckhus där man var tvungen att åka upp i en hiss med blinkande lampor i, en skräckåktur som såg ut som ett gammalt hus täckt av skelett, spöken, äckliga typer som rörde på sig (d.v.s. animatronics), kändes väldigt amerikansk och "over the top". Vi åkte även jättemycket, så skönt med kortare köer nu på hösten. De flesta står i kö till skräckhusen och då är det fritt fram på resten. Såg i appen att det var 120 minuter kö till ena huset(!). Men är man smart som vi var så köper man åkband på nätet och får expresspass. Det känns så jävla skönt att bara gå förbi alla. Vi var kvar på Liseberg till 22 ungefär, då var i alla fall jag trött och ville hem till min säng. 

På söndagen vaknade jag och ville ha våfflor med grädde och sylt. Kände liksom i hela kroppen att jag behövde det. Skickade till Carro och hon löste det såklart! Vi hade våffelmys med tända ljus hemma hos oss. Sedan övade vi på vårt Halloweensmink inför lördag när vi ska ha fest (det kommer tydligen ca 30 pers ehhh....), vi ska vara Gene Simmons och Paul Stanley från Kiss. Jag ska vara Gene såklart. Hon testade att sminka mig och det blev relativt bra, ska göra det mer nogrant på lördag. Vi räknar med att behöva ca 4 timmar på oss att fixa allt. Blir inte så mycket oktobermarknad för oss med andra ord! Men Halloween är viktigare!